on November 21, 2011 by admin in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Comments (0)

Tenorul Costel Busuioc va susţine un concert extraordinar în cadrul campaniei de caritate “Inimi pentru inimi” organizată de Radio Cluj!

Evenimentul va avea loc vineri, 25 noiembrie, de la ora 18, în sala de spectacole de la Radio Cluj, iar intrarea este liberă!

Radio Cluj a lansat luni, 21 noiembrie, a 5-a ediție a campaniei caritabile “Inimi pentru inimi”. Acțiunea din acest an vine în sprijinul familiei Lingurar din localitatea clujeană Sânicoară, care se confruntă cu probleme grave de sărăcie. Din cauza lipsei banilor, cei doi soți împreună cu cei 7 copii ai lor locuiesc într-o singură cameră. Pentru a se dezvolta armonios, copiii au nevoie de un spațiu în care să doarmă, să învețe și să se joace. Campania noastră constă în construirea unei camere și a unei băi pentru cei 7 copii ai familiei Lingurar. Valoarea acestui proiect este de 24.000 lei.

Construcția în care se vor muta de Crăciun cei 7 copii a început în luna octombrie cu sprijinul financiar al Asociației Femeilor de Afaceri din Cluj și al  Asociației Dorcas Aid România. Mai trebuie doar să utilăm spațiul de locuit! Fiecare clujean se poate implica în acest proiect participând la concertul de caritate susținut vineri seara de tenorul Costel Busuioc, în cadrul căruia se pot face donații în bani.

În perioada 21-25 noiembrie, Radio Cluj difuzează reportaje despre campania “Inimi pentru inimi”. Le găsiți pe site-ul www.radiocluj.ro.

 

Tech tipsComputer Tricks

Tags: , , , , ,

No Comments

Leave a comment

XHTML: Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>