on September 19, 2011 by admin in Constructii, Imobiliare, Comments (0)

Studenţii pot închiria garsoniere cu 90 de euro pe lună în Berceni şi Ferentari, cu 64 % mai ieftine decât media chiriilor pentru o cameră în Bucureşti

În pragul unui nou an universitar, studenţii aflaţi în căutarea unui loc de cazare trebuie să scoată din buzunar în medie 253 euro pe lună pentru închirierea unei garsoniere amplasate în Bucureşti, conform unui studiu realizat de Impact Developer & Contractor. Studiul, fiind util studenţilor focalizaţi pe cele mai mici preţuri, arată că încă se mai găsesc garsoniere la 90 euro/luna în Berceni şi Ferentari şi la 100 euro/luna în Pajura, Bucureştii Noi, Colentina, Iancului, Pantelimon, Fundeni, Dristor, Drumul Taberei şi Militari. În plus, pentru cei mai sofisticaţi, dezvoltatorul pune la dispozitie Programul Greenfield Gaudeamus, prin care pot închiria garsoniere moderne amplasate “eco” la preţuri promoţionale.
Studiul dezvoltatorului ia în calcul 14.500 de anunţuri unice publicate de proprietarii cu locuinţe de închiriat, de la începutul anului până în prezent.
La nivelul sectoarelor, ierarhia în funcţie de preţul mediu cerut pentru închirierea unei locuinţe indiferent de numărul de camere al acesteia, se prezintă în felul următor: Sectorul 1 cu 637 euro/lună, Sectorul 3 cu 503 euro/lună, Sectorul 2 cu 499 euro/lună, Sectorul 5 cu 420 euro/lună, Sectorul 4 cu 391 euro/luna şi Sectorul 6 cu 383 euro/luna.
Mergând mai în detaliu, topul cartierelor din Bucureşti cu cele mai scumpe chirii medii lunare cerute pentru un apatament este: 1)Primăverii cu 1.064 euro, 2)Dorobanţi cu 977 euro, 3)Victoriei cu 838 euro, 4) Băneasa cu 819 euro 5) Aviatorilor cu 758 euro.
În acelaşi timp, cartierele cele mai accesibile în funcţie de chiria medie lunară cerută pentru diverse apartamente sunt: 1)Ferentari cu 261 euro, 2)Apărătorii Patriei cu 298 euro, 3)Andronache cu 310 euro, 5)Balta Alba cu 313 euro si 5)Griviţa cu 314 euro.
Topul celor mai exclusiviste cartiere, in functie de valorile maxime ale chiriilor lunare solicitate, se prezinta astfel: 1)Dorobanti (3.000 euro/luna), 2)Victoriei (2.550 euro/luna), 3)Baneasa (2.400 euro/luna) 4)1 Mai (1.900 euro/luna), 5)Tei (1.800 euro/luna).
La polul opus, ordinea cartierelor cu cele mai mici chirii solicitate este: 1)Berceni şi Ferentari cu 90 euro/lună, 2)Pajura, Bucureştii Noi, Colentina, Iancului, Pantelimon, Fundeni, Dristor, Brâncoveanu, Apărătorii Patriei, Rahova, Drumul Taberei, Militari cu 100 euro/lună.
Dezvoltatorul Impact comunică de asemenea lansarea unei oferte de sezon pentru studenţi care pot beneficia de chirii de la doar 250 de euro pe lună în ansamblul rezidenţial Greenfield din Capitală, pentru o garsonieră cu loc de parcare inclus, preţ cu aproape 50% mai scăzut decât preţul mediu pe Bucureşti şi cu 67 % mai scăzut decât preţul mediu al zonei Băneasa în care este situat ansamblul.
Studenţii pot beneficia de aceste preţuri preferenţiale prin programul Greenfield Gaudeamus, disponibil începand cu luna septembrie pentru toţi studenţii şi masteranzii universităţilor de stat sau particulare din Bucureşti, indiferent de forma de învăţământ pe care o urmează (la zi, la distanţă sau cu frecvenţă redusă).
În plus, daca aceştia se hotărăsc între timp să cumpere apartamentul în care locuiesc cu chirie, pot beneficia de anumite discount-uri, în funcţie de momentul în care se decid sa achiziţioneze. (Mai multe detalii pot fi aflate accesând http://www.greenfieldresidence.ro/cum_cumperi_gaudeamus).
Pentru a putea fi eligibili, tinerii care doresc să închirieze sau să achiziţioneze un apartament prin programul Greenfield Gaudeamus trebuie să se prezinte cu actul de identitate, adeverinţa de student/masterand şi carnetul de student vizat la zi.
Programul Greenfield Gaudeamus a fost creat cu scopul de a veni în întâmpinarea studenţilor care doresc să beneficieze de condiţii de locuire diferite de cele oferite de campusurile universitare sau din vechile blocuri bucureştene şi, în schimb pun preţ pe confortul personal şi pe un mediu de viaţă sănătos.
Impact Developer & Contractor SA este un dezvoltator imobiliar cu capital integral privat care activează în domeniul dezvoltărilor mixte integrate. Compania a fost înfiinţată în 1991 prin subscripţie publică, iar din 1996 a fost cotată la Bursa Română de Valori Bucureşti. Impact Developer & Contractor SA este compania care a introdus conceptul de "ansamblu rezidenţial" în România şi a dezvoltat până acum 16 zone rezidenţiale în 5 oraşe, pentru mai mult de 2.500 de familii care locuiesc în case şi apartamente. Portofoliul este completat cu 25.000 de metri pătraţi de birouri şi spaţii comerciale, precum şi de servicii de administrare complexe.

Aici mai multe detalii despre apartamente Baneasa Greenfield si Impact SA.

Tech tipsComputer Tricks

Tags: , , , ,

No Comments

Leave a comment

XHTML: Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>