on April 10, 2011 by admin in Turism, Comments (0)

PASTE in Bulgaria

Cunoscuta de cativa ani pe piata turistica, agentia BalkanHolidays vine cu cele mai bune preturi in ceea ce priveste oferta de PASTE in Bulgaria. De fiecare data, am gasit cele mai bune variante pentru clientii nostril si am incheiat colaborari cu majoritatea dintre ei.

Ne face placere sa va prezentam cele mai bune oferte de PASTE in Bulgaria, la unele dintre cele mai frumoase hoteluri de pe litoralul Marii Negre. Fiecare experienta este o noua posibilitate de a savura momente incredibile in locatii speciale, incarcate de cultura, istorie, traditii atat de diferite de ale noastre.
Pastele este una dintre sarbatorile cele mai importante ale crestinatatii.

Sfintele Pasti - sarbatoarea vietii - marcheaza miracolul Invierii Domnului, iar actele de purificare din Saptamana Luminata readuc echilibrul si armonia crestinilor. Obiectul acestei sarbatori crestine este amintirea vie a patimii, a mortii si a invierii lui Iisus Hristos.

Sarbatoarea Pastelui, sarbatoarea luminii si a bucuriei, si-a pastrat pana in prezent farmecul si semnificatia, fiind un moment de liniste sufleteasca si de apropiere de familie.

Farmecul deosebit este dat atat de semnificatia religioasa, cat si de traditiile si simbolurile pascale: oul vopsit, iepurasul, masa cu mancaruri traditionale de paste - cozonac, pasca, miel, si slujba de sambata seara cu luarea luminii.
Haideti impreuna cu BalkanHolidays sa va bucurati de tot ce este mai frumos in aceasta sarbatoare !

Haideti de PASTE in Bulgaria !
Informatii suplimentare despre locatiile, calendarul si pachetele oferite pot fi gasite pe site-ul www.balkanholidays.ro, sau apeland numarul detelefon 0732.142.171.
Va invitam sa ne urmariti viitoarele comunicari!

Despre Balkan Holidays
BALKAN HOLIDAYS - agentie de turism specializata pe vacantele in Bulgaria, ce va ofera cele mai bune preturi, consiliere garantata in alegerea locatiei perfecte pentru dumneavoastra , si nu in ultimul rand, raspuns prompt la orice solicitare.
Tel: 021.667.19.83, 0732.142.171 www.bulgariaholidays.ro

Tech tipsComputer Tricks

Tags: , , , , , ,

No Comments

Leave a comment

XHTML: Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>