on December 15, 2010 by admin in Arhitectura / Design, Comments (0)

MAGAZINUL FLEXA ANIVERSEAZA 1 AN IN ROMANIA

În decembrie magazinul Flexa din Galeriile Mobexpert Băneasa aniversează 1 an de existenta. În 2009 managerul Diana Staicu deschidea uşile acestui nou magazin, introducând pe piaţa românească o nouă franciză de mobilier şi accesorii gândite exclusiv pentru copii. Anul acesta, la aniversarea de 1 an, Flexa oferă tuturor clienţilor un discount de 10% la toate variantele de paturi din colecţie. Oferta este valabilă până la 31 Decembrie 2010.

Flexa este o companie daneză cu experienta de peste 35 de ani în fabricarea mobilierului pentru copii. Produsele sunt gândite să satisfacă atât nevoile unui copil de 2 ani, cât şi ale unui şcolar sau adolescent.

Tot mobilierul este fabricat din lemnul obţinut din propria pădure de pin din nordul Rusiei deţinută de companie. Acest lucru permite un control foarte strict al calităţii lemnului, iar mediul foarte rece permite pinului să dezvolte o fibră mult mai densă şi rezistentă, necesara produselor de mobilier.

Conceptul Flexa presupune adaptarea unui mobilier simplu şi de calitate la nevoile copiilor în permanentă creştere. Astfel, patul se poate transforma dintr-o simplă canapea într-un loc de joaca, într-un pat cu spaţiu de studiu şi depozitare dedesubt şi chiar în combinaţii de paturi suprapuse atunci când apare un frăţior sau o surioară.

Dulăpioarele, comodele, bibliotecile şi nenumăratele variante de poliţe şi rafturi, pot fi combinate în diferite feluri pentru a se potrivi oricărui spaţiu. Diferitele produse pot fi oricând reorganizate, deoarece au fost gândite să funcţioneze atât ca elemente independente cât şi ca piese componente ale unui ansamblu.

Flexa vă învaţă cum să păstraţi acelaşi mobilier pentru copilul dumneavoastră, de la 2 până la minim 14 ani.

Pentru mai multe detalii intraţi pe pagina de internet www.flexa.com.ro şi vizitaţi magazinul din Galeriile Mobexpert Băneasa, Şoseaua Bucureşti-Ploieşti nr. 44 A, telefon 021/310.64.17.
Tech tipsComputer Tricks

Tags: , ,

No Comments

Leave a comment

XHTML: Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>