on April 20, 2011 by admin in Turism, Comments (0)

LITORAL BULGARIA cu BulgariaHolidays.ro

DA. Se apropie vara.. ne gandim deja la vacanta , la soare, la piscine, la mare, la plaja, la bronz, la masaje pe malul marii sau in cabinetele special amenajate ale hotelului…la petreceri cu prietenii pana seara tarziu….hai sa nu mai visam…hai sa incepem sa ne apropiem de realizarea visului.

Agentia BalkanHolidays vine sa te ajute ! …si iti oferta Litoralul bulgaresc.
Hai si cunoaste-ne ( daca nu ai facut-o inca) si vei gasi aici cele mai bune preturi si oferte pentru vacanta ta de vis.

Indiferent ca pleci cu pritenii sau pleci cu familia, cu copiii – tot acelasi lucru vrei: sa te distrezi la mare.
Noi iti vom gasi cea mai buna oferta pentru litoralul bulgaresc. Te vom ajuta sa ai o vacanta de neuitat, servicii de buna calitate si vom incerca sa te facem sa ne mai cauti si cu alte ocazii…

De ce sa mergi in vacanta in Bulgaria cu BALKAN HOLIDAYS ???
Pentru ca distanta nu este mare, variantele de cazare all inclusive completeaza vacanta dumneavoastra, iar ofertele noastre sunt destul de attractive.
Exista locuri speciale pentru inotul copiilor si a celor incepatori. Datorita izvoarelor minerale puteti combina vacanta dvs cu programe de ingrijire a sanatatii si tratamente SPA. Fiecare hotel are restaurante, sali de fitness, si ofera o varietate mare de servicii.

Pe litoral in Bulgaria, poti gasi tot ceea ce cauti ca sa ai o vacanta minunata.
Enjoy Balkan Holidays! Iar experienta noastra isi va spune cuvantul in multumirea ta!
BALKAN HOLIDAYS - agentie de turism specializata pe vacantele in Bulgaria, ce va ofera cele mai bune preturi, consiliere garantata in alegerea locatiei perfecte pentru dumneavoastra , si nu in ultimul rand, raspuns prompt la orice solicitare.
Tel: 021.667.19.82, 0732.142.171
www.balkanholidays.ro, www.bulgariaholidays.ro

Tech tipsComputer Tricks

Tags: , , , , , ,

No Comments

Leave a comment

XHTML: Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>