on October 7, 2011 by ionika in Altele, Educatie / Cultura, Social, Comments (0)

Învaţă limba engleză cu English-Attack.com!

Serviciul online ce revolutionează învăţarea limbii engleze în România, cu o abordare prin divertisment


După 12 luni de testare a site-ului beta de peste 25.000 de utilizatori din întreaga lume, Entertainment Learning a lansat versiunea oficială a site-ului de învătare a limbii engleze English Attack! în România. Site-ul este deja disponibil cu o interfată în limba română (http://ro.english-attack.com), acesta fiind singurul site pentru cei ce învată limba engleză cu navigare, informatii utilizatori, texte de ajutor si continut disponibil integral în limba română.

Impactul complet al revoluţiei Internet nu a fost văzut încă în domeniul educaţiei, si, cu precădere, cele mai multe site-uri on-line de învăţare a limbilor străine se bazează încă pe exerciţii şi structuri tipice metodelor pedagogice de la începutul secolului 20, cu mult îndepărtate de interesul şi motivaţia celor care învaţă astăzi. English Attack! îşi propune să aducă învăţarea limbilor străine în secolul 21, cu o abordare socială inovatoare.

„Cele mai multe metode de învăţare a limbii engleze au încă o abordare destul de abstractă şi liniară, English Attack! este axat pe captivare şi motivare. Abordarea noastră utilizează un conţinut autentic şi setea creierului pentru recompense, conectivitate şi descoperire socială" spune Paul Maglione, cofondator al Entertainment Learning.

Gheorghe David, partener asociat al Assist Software, reprezentantul partener official de marketing pentru English Attack! în România, precum si partener tehnic pentru site, adaugă: „Învătarea limbilor străine astepta o nouă abordare, proaspătă , bazata pe divertisment online, de ceva timp. Feedback-ul primit până în present pentru site în România a fost fantastic, si previzionăm o crestere accelerată a numărului de vizitatori odată cu adăugarea interfetei în limba română. Suntem acum in topul primelor 10 tări privind English Attack!.”

English Attack! revolutionează modul de a privi si simti învătarea limbilor străine prin combinarea de videoclipuri, dictionare vizual tematice si jocuri, un bogat ecosistem de recompensare motivatională, si o comunitate de vorbitori ai limbii engleze.

Video Booster-ele sunt exercitii distractive interactive multimedia, bazate pe scurte videoclipuri (între 1 si 3 minute) din cele mai noi filme, seriale TV, emisiuni de stiri si videoclipuri muzicale.

English Attack! are si Photo Vocabs, reprezentând dictionare vizuale referitoare la o întreagă varietate de subiecte.

Cei ce folosesc English Attack! pentru învătare pot revizita periodic elementele de limbă învătate în unitătile de studiu prin o gamă largă de Jocuri Practice,jocuri create pentru a favoriza repetitia, reexersarea si provocarea ajutând trecerea elementelor învătate în memoria pe termen lung.

Sistemul de punctaj si medalii, adoptat pentru cele de mai succes medii de jocuri video, crează motivatii suplimentare pentru utilizatori si înlocuieste evaluarea conventională cu note sau admis/respins.

Si nu in cele din urmă, functionalitătile sociale ale site-ului (comentarii, noi prieteni, mesaje) încurajează utilizatorul să folosească engleza într-un context amical tolerant pentru învatăcei, punând utilizatorii site-ului în contact cu vorbitori ai limbii engleze din întreaga lume si astfel creând o mai mare implicare personală privind învătarea limbii.

Expunerea zilnică la o limbă străină este deja recunoscută ca un factor sine qua non în învătarea ei. Pe English Attack!, combinatia de continut nou, curent si real cu un acces simplu la scurte sesiuni de exercitii, creează conditiile ideale de utilizare frecventă a site-ului, si astfel o expunere frecventa (si a utilizării) limbii engleze.

Inovatorul model de business al Entertainment Learning

Cele mai tradiţionale site-uri de învăţare a limbilor străine au adoptat un model de abonament, care adesea duce la un nivel ridicat de cheltuieli, atât în termeni de bani, cât şi de durata perioadei de subscriere, pentru utilizatori, în special cei în intervalul de vârstă 15-35 de ani. English Attack! a adoptat, în schimb modelul "free-to-play» care în prezent se dovedeste a fi extrem de popular în rândul utilizatorilor de jocuri sociale online.

Utilizatorul se bucură de folosirea gratuită a funcţionalităţilor site-ului, precum şi accesul liber la un conţinut selectat, actualizat de zi cu zi. Accesul la intregul catalog de conţinut pedagogic este disponibil prin intermediul monedei virtuale a site-ului (monede Booster), cu care poate fi achiziţionat un paşaport limitat ca timp de acces (Pass Booster). Utilizatorul are posibilitatea de a alege modalitatea de acumulare de monede Booster, fie prin utilizarea regulată a site-ului, fie prin cumpărare directă sau prin participare la ofertele speciale afisate de partenerii comerciali ai site-ului.

English Attack! a fost proiectat pentru a fi utilizat de către fiecare elev în parte, ca o completare la alte forme de instruire, dar poate fi adoptat, de asemenea, ca o resursă de instruire de către şcoli, universităţi, institute de limbă şi de companii.

English Attack! a fost creat în colaborare cu profesori de limbă engleză, engleza ca limbă străină, si se bazează pe ultimele descoperiri ale neurostiintelor cognitive. Acesta este deja utilizat atât în clasă, cât şi ca o platformă de teme acasă de către mulţi profesori în mai multe ţări.

Despre Entertainment Learning

Entertainment Learning a fost fondată de binecunoscutii specialisti în media si divertisment, Paul Maglione and Frederic Tibout, care văd un potenţial imens în puterea divertismentului digital aplicat într-un mod diferit radical spre a ajuta oamenii să înveţe limbi străine.

English Attack! a fost recunoscut pe scena europeană high-tech, cu statutul de finalist la o serie de competitii tehnologice ca Tech Crunch Paris, The Next Web (Amsterdam), PLUGG (Bruxelles), si a fost câstigătorul evenimentului Seedcamp Paris.

Entertainment Learning a semnat acorduri de reprezentare comercială cu parteneri din peste 15 tări, si continuă să extindă English Attack! în noi teritorii.

Despre Assist Software

Assist dezvoltă si promovează solutii software inovative în domenii emergente, precum aplicatii business de tip web-based, e-learning, e-commerce, e-payment, e-security, e-health sau enterprise & resource planning, solutii dezvoltate continuu ce îndeplinesc cu succes nevoile clientilor printr-o continuă îmbunătătire a valorilor, cucerind noi arii de expertiză, perfectionând calitatea consultantei si serviciile de marketing. Axati pe media design, marketing, re-design al aplicatiilor, asistentă si activităti educationale, Assist a legat relatii de durată în toată lumea, atât în sfera business cât si în cea a educatiei.

Şi pe această cale, sunteţi invitaţi platforma, să o vizitaţi, să o probaţi, iar dacă aveţi opinii şi propuneri să le transmiteţi realizatorilor, pentru ca platforma să fie realmente, aşa cum se doreşte, un instrument util şi popular. Pagina de facebook pt Romania a platformei English Attack! este http://www.facebook.com/englishattackro. (L.D.C.)

Site-ul English Attack!:

Română: http://ro.english-attack.com

Engleză: www.english-attack.com

Contact : romania@english-attack.com

Imagini si mai multe informatii la:

http://english-attack-romania.pressdoc.com

Tech tipsComputer Tricks

No Comments

Leave a comment

XHTML: Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>