on October 6, 2011 by Happy-Toys in Afaceri, Altele, Comments (0)

Happy-Toys.ro, alaturi de mamici si pitici!

Magazinul copilariei tale - locul unde visele copilului tau pot deveni realitate.
Viziteaza Happy-Toys.ro si fa-i pe cei dragi fericiti!

Pentru ca vrea se se asigure ca este locul unde visele pot deveni realitate, Happy-Toys.ro are de acum grija nu numai de prichindei, ci si de mamici si bebelusi!

Mamicile grijulii pot gasi pe site-ul www.happy-toys.ro variate accesorii pentru bebelusi (articole de baie, articole pentru igiena si ingrijire, hamuri si marsupii, sisteme de siguranta, scaune auto, patuturi, mobilier, carucioare), produse de cea mai buna calitate necesare in alimentatia bebelusului (biberoane, cani, tacamuri, bavete, diferite produse pentru alaptare, sterilizatoare, suzete, tetine), dar si pentru ingrijirea mamicilor. Evident, nu pot sa lipseasca si jucariile, prezente intr-o gama variata pentru toate varstele si categoriile de produse.

“Ne-am dorit sa fim cat mai aproape atat de cei mici, prin numeroase accesorii pentru locurile de joaca, jocuri si jucarii de cea mai buna calitate, cat si alaturi de mamici. Acestea au nevoie de toata sustinerea in primele luni de viata ale bebelusui si nu numai - de aceea venim in sprijinul mamicilor cu produse de foarte buna calitate, potrivite exigentelor oricarui parinte care isi doreste ca micutul lui sa fie foarte bine ingrijit si fericit” ne-a informat Adrian Popescu, managerul www.happy-toys.ro

Si pentru ca serviciile sa fie complete, Happy-Toys.ro iti asigura livrarea rapida a produselor comandate: intre 24 si 48 de ore, oriunde in tara.

De acum nu numai cei mici se pot bucura de prezenta magazinul online Happy-Toys.ro, ci si mamicile.

Mamicile fericite apeleaza la “Happy-Toys.ro

Tech tipsComputer Tricks

Tags: , , ,

No Comments

Leave a comment

XHTML: Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>