on October 27, 2011 by GBOB in Altele, Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Comments (0)

Concursul THE GLOBAL BATTLE OF THE BANDS (GBOB) Romania 2011 va avea loc la Arenele Romane intre 24 si 26 noiembrie si este produs de Sfinx Experience si Televiziunea Romana

Aflat la cea de a 8-a editie, cel mai mare si respectat concurs de muzica din lume destinat grupurilor muzicale va fi produs anul acesta in Romania de Sfinx Experience in cooperare cu Televiziunea Romana. Finalele nationale vor avea loc pe 24, 25 si 26 noiembrie 2011 la Arenele Romane in Bucuresti si vor fi inregistrate si transmise de TVR la ore de maxima audienta. Concursul GBOB reprezinta pentru muzica ceea ce cupa mondiala este pentru fotbal.

Pentru al cincelea an consecutiv in tara noastra, competitia da sansa formatiilor romanesti sa fie promovate national si international, iar castigatorul mondial obtine un premiu in valoare de 100.000 de dolari si trofeul « The Best new Band In The World » impreuna cu sansa unui turneu international si inregistrarea  melodiilor proprii in studiourile RAK din Londra cu cei mai renumiti producatori.

Castigatorii nationali din editiile trecute au fost GRIMUS (2007), THE MARKER (2008), PHENOMENON (2009) si WHITE WALLS (2010 – care au castigat si locul al cincelea la finala mondiala din Kuala Lumpur, Malaysia, cel mai bun rezultat de pana acum al unei trupe romanesti)

La concurs se poate inscrie orice formatie indiferent de genul muzical interpretat sau notorietate, singurele conditii fiind sa cante melodii originale si sa le interpreteze live atat vocal cat si instrumental. Formatiile din Romania nu platesc nici o taxa de inscriere !

Inscrierile sunt gratis si se pot efectua exclusiv prin intermediul website-ului oficial in limba romana www.gbob.com/romania. Pe acest site puteti consulta regulamentul complet al GBOB Romania 2011, raspunsurile la intrebarile puse frecvent si sistemul de vot.

Cele 30 de formatii care vor participa la Finalele nationale se vor stabili prin baza unui vot public care se va organiza intre 1 si 20 noiembrie 2011. Lista formatiilor inscrise si sistemul de votare se gasesc pe pagina www.gbob.com/vot . Votarea se va efectua prin SMS,  iar primele 15 formatii clasate in urma rezultatelor acestui vot vor participa la Finalele Nationale de la Arenele Romane alaturi de alte 14 alese prin votul juriului international din aceeasi lista si o formatie se va califica prin tragere la sorti « Noroc » din cele necalificate.

Nu pierdeti aceasta ocazie unica in viata si inscrieti-va acum, este gratis !

www.gbob.com/romania

Pentru informatii suplimentare puteti contacta organizatorul autorizat pentru Romania :

SFINX Experience

Tel     : 021.335.34.80 /  81;  82

Fax    : 021.336.15.36

Email   : gbob@sfx.ro

romania@gbob.com

www.gbob.com/romania

www.facebook.com/gbobromania

www.youtube.com/gbobromania

Tech tipsComputer Tricks

Tags: , , , ,

No Comments

Leave a comment

XHTML: Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>