on December 15, 2011 by ana.maria in IT&C, Comments (0)

EuroGsm doneaza cate 1 euro catre Asociatia Little People, la fiecare accesare a unei aplicatii de Facebook

EuroGsm a lansat aplicatia de Facebook - Daruieste zambete unui suflet de copil, prin intermediul careia îi implica pe utilizatorii retelei de socializare intr-un demers umanitar. Astfel, de fiecare data cand o persoana va rula aceasta aplicatie - http://apps.facebook.com/eurogsmlp/, EuroGsm va dona suma de 1 euro catre Asociatia Little People Romania.

Aplicatia este integrata pe pagina de Facebook a EuroGsm, la adresa  - http://apps.facebook.com/eurogsmlp/, incepand cu data de 13 decembrie 2011. Fiecare utilizator al retelei de socializare o va putea accesa, fiind antrenat astfel intr-un joc in care va trebui sa-si decoreze incaperea, sa plaseze cadourile sub brad sau in sosetute, si sa-l astepte pe Mos Craciun. La fiecare rulare a acestei aplicatii, EuroGsm va dona 1 euro pentru copiii afectati de cancer. Fondurile stranse in urma acestei campanii online vor fi folosite pentru a sustine activitatile cu copiii internati in sectiile de oncopediatrie din tara.

„ Aplicatia se adreseaza comunitatii online, utilizatorilor de Facebook, alcatuita preponderent din tineri, care interactioneaza diferit la continutul oferit de lumea virtuala. De aceea am urmarit ca in aceasta maniera ludica si inedita sa cream deopotriva o atitudine de responsabilizare si sa atragem atentia asupra faptului ca atmosfera calda, de sarbatoare, pe care am incercat sa o surprindem in aplicatie, este unul din lucrurile de care sunt privati copiii internati in sectiile de oncopediatrie.” a declarat Cristina Szabo, marketing manager al EuroGsm.

Aplicatia va putea fi accesata timp de 10 zile, astfel incat donatia acordata Asociatiei Little People sa poate fi utilizata in perioada sarbatorilor.

 ,, Asociatia Little People Romania ofera sprijin psiho-social si emotional copiilor si adolescentilor bolnavi de cancer. Si de Craciun vom fi alaturi de copii si adolescenti incercand sa ii aducem mai aproape de atmosfera speciala a Craciunului, prin activitati creative ce amintesc de frumusetea, caldura si importanta acesteti sarbatori. Prin programele zilnice ale Asociatiei Little People copii si adolescentii invata sa se exprime, sa invete intr-un mod neintruziv despre procedurile medicale, sa se familiarizeze cu spitalizarea, personalul medical si alte aspecte legate de boala, sa isi invinga frica si sa se dezvolte armonios specific varstei, sa zambeasca. Multumim EuroGsm pentru increderea oferita, suntem deosebit de recunoscatori sa colaboram pentru a doua oara in proiecte ce sprijina lupta impotriva cancerului la copii in Romania.”  a declarat Katie Rizvi, vice-presedintele Asociatiei Little People Romania.

EuroGsm este la a doua colaborare cu Asociatia Little People, impreuna cu care a derulat programul de responsabilitate sociala intitulat „Zambeste si tu alaturi de ei! Ajuta copiii bolnavi de cancer”. Campania a presupus punerea spre vanzare a unor produse speciale, iar suma provenita in urma comercializarii acestora, in valoare 4144,35 lei a fost acordata Asociatiei Little People.

Proiectele de responsabilizare sociala se înscriu în politica EuroGsm de a se implica activ in viata comunitatii si mai ales de a oferi ocazia membrilor acesteia de a contribui impreuna la o cauza sociala.

Asociatia Little People Romania asigura servicii de suport psiho-social si emotional copiilor si adolescentilor bolnavi de cancer din Romania, desfasurandu-si activitatea in sectiile onco-pediatrice principale din tara: in Cluj-Napoca - Institutul Oncologic ,"Prof. Dr. Ion Chiricuta" si Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii - Pediatrie II, in Timişoara - Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii ,"Louis Turcanu", in Bucuresti - Institutul Oncologic Bucuresti "Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu", in Iasi - Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Sfanta Maria".

EuroGsm este retailer in domeniul telefoniei mobile si partener strategic al operatorului de telefonie mobila Orange Romania. In magazinele EuroGsm sunt disponibile o gama variata de telefoane si accesorii precum si serviciile de telefonie mobila ale operatorului Orange Romania. În prezent EuroGsm detine o retea de 115 magazine, in peste 70 de orase ale tarii, cifra de afaceri inregistrata in 2010 fiind de 22 milioane euro.

http://eurogsm.ro/personal/despre-noi/centru-de-presa.html

 

Tech tipsComputer Tricks

No Comments

Leave a comment

XHTML: Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>