Despre ComunicateMedia.net

Comunicatele de presa sunt un mod excelent de a-ti promova compania si site-ul acesteia. Acesta este si motivul pentru care am creat comunicatemedia.net pe care poti publica  un numar nelimitat de comunicate de presa despre compania ta sau clientii pentru care lucrezi in conditiile in care lucrezi intr-o companie specializata in astfel de servicii.

ComunicateMedia.net este construit pe platforma WordPress, este optimizat pentru motoarele de cautare si comunicatele de presa sunt publicate automat pe pagina noastra Facebook si pe contul Twitter. Comunicatemedia.net este social media ready si poti foarte usor sa dai like comunicatului tau sau al altei companii sa-l retransmiti pe Twitter, Digg, Google + si Pinterest.

Pentru a-ti crea un cont ai nevoie sa-ti alegi un username si o parola urmand sa primesti la adresa de mail aleasa confirmarea setarii contului la numai cateva minute dupa introducerea datelor. Membership-ul lunar este de numai $9.95 convertit in moneda in care se face plata prin paypal si la care se adauga tva daca plata se efectueaza din Romania. Fiind o platforma de blogging, poti comenta sau primi comentarii in legatura cu comunicatele de presa.

Poti adauga text links (maxim 2 pe comunicat) pentru campanii SEO si orice altceva iti poate ajuta compania si site-ul ei. Te rugam sa folosesti modulul de optimizare SEO pe care il vei gasi sub articolul pe care il vei publica unde poti adauga titlul paginii (max. 60 caractere), descrierea pentru motoarele de cautare (max. 160 caractere) si cuvintele cheie.

Comunicatele de presa publicate in cadrul unor astfel de portaluri sunt oportunitati excelente de dominare a nisei de piata in care activeaza compania si de a obtine pozitii de top in primele pagini ale motoarelor de cautare, ceea ce va aduce trafic suplimentar, click-uri si vanzari.

Te rugam sa nu faci spam sau sa publici continut ofensator sau xxx deoarece conturile care vor publica astfel de continut vor fi sterse si IP-urile bannate. De asemenea, nu introduceti acelasi continut de mai multe ori deoarece va fi considerat continut duplicat si conturile vor fi sterse de echipa de administare.

Pentru orice intgrebari de ordin tehnic, editorial si propuneri parteneriate va invitam sa ne contactati la adresa office@comunicatemedia.net.

Echipa ComunicateMedia.net.

ComunicateMedia.net face parte din reteaua Greenfield Blogs.

No Comments

Leave a comment

XHTML: Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>