on March 2, 2011 by GeorgeGr in Afaceri, Altele, IT&C, Monden / Lifestyle, Comments (0)

Comandǎ mâncare online pe www.flamanzila.ro în Iaşi şi poţi câştiga premii de poveste

Cu o comandă de numai 20 de RON, îţi poţi satisface pofta de premii. Site-ul ieşean de comenzi de mâncare la domiciliu www.flamanzila.ro conţine acum nu numai meniuri complete ale unor restaurante variate, ci şi un concurs cu premii de poveste.

Flǎmânzilǎ s-a pregǎtit sǎ-şi surprindǎ plǎcut clienţii sǎi, astfel încât aceştia pot sǎrbǎtori primǎvara cu:

  • O sesiune completă de hair styling
  • Un tratament premium la un salon de cosmetică
  • Un portofoliu foto memorabil cu un fotograf renumit
  • O cină romantică plus noapte la hotel

Iar acestea sunt doar premiile aferente comenzilor din luna Martie! Pentru lunile urmǎtoare, comenzile online de pe www.flamanzila.ro vor fi acompaniate de premii şi mai interesante. Lunile urmǎtoare flamanzila.ro va apela la spiritul tǎu de aventurǎ, la simţul tǎu estetic sau la dorinţa de ta de eleganţǎ. Dacǎ v-am trezit curiozitatea, ştiţi ce aveţi de fǎcut – plasaţi comenzi de mâncare online pe www.flamanzila.ro şi puteţi sǎ decolaţi spre premiile dorite!
Mai multe detalii la http://flamanzila.ro/info/concursuri.

Despre www.flamanzila.ro, organizatorul concursului

www.flamanzila.ro este un startup de internet 100% ieşean, construit pe baza a 30 de ani de experienţă cumulată a patru tineri fondatori. Cu investiţii majore în dezvoltare, Flămânzilă oferă acces online utilizatorilor din Iaşi care doresc să li se livreze mâncarea la domiciliu. Flămânzilă SRL speră să se extindă în curând în toată România. Firma îmbunǎtǎţeşte continuu oferta sa de mâncare şi de bǎuturi, introducând oferte complete si atrǎgǎtoare. Pe site gǎsiţi orice fel de mâncare dorit, de la salatǎ de vinete la prǎjitura cu ciocolatǎ. www.flamanzila.ro permite chiar şi livrarea de bǎuturi răcoritoare la domiciliu, dacǎ ele sunt prezente în ofertele pizzeriilor sau restaurantelor din sistem.

Interfaţa de comandă a site-ului Flămânzilă este una extrem de simplă şi de rapidă – practic din cîteva clickuri (şi cu detalii minime), restaurantul începe să pregătească deja mâncarea comandată online.

Ofertele restaurantelor partenere sunt prezente în întregime pe www.flamanzila.ro, astfel încât clienţii noştri beneficiazǎ de cele mai bune preţuri pentru comenzile lor online. www.flamanzila.ro transferǎ toate reducerile de preţ cǎtre clienţii sǎi finali. Drept urmare, sistemul Flămânzilă livreazǎ mâncarea comandatǎ la cele mai bune preţuri. Dacǎ doriţi sǎ comparaţi ofertele restaurantelor sau doar sǎ rǎsfoiţi cel mai bogat meniu imaginabil, vǎ aşteptǎm sǎ navigaţi pe flamanzila.ro.

 

Tech tipsComputer Tricks

Tags: , , , , , , ,

No Comments

Leave a comment

XHTML: Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>