on December 15, 2010 by admin in Afaceri, Arhitectura / Design, Comments (0)

COLECŢIA DE JUCĂRII SEBRA INTERIOR – ACUM SI IN ROMÂNIA

Odata cu aniversarea a 1 an de existenta Flexa în România, magazinul din Galeriile Mobexpert Băneasa vine cu noutăţi în întâmpinarea clienţilor săi. La această primă aniversare managerul a introdus o nouă gamă de accesorii şi jucării pentru copii aduse din Danemarca - Colecţia de jucării Sebra Interior.
Sebra Interior este o companie daneză infiinţată in anul 2004 de către o tânără decoratoare de interior. Colecţia de anul acesta include peste 300 de produse vândute in peste 13 ţări.
Jucăriile sunt fabricate din materiale naturale precum lemnul, lâna, bumbacul, respectând standardele de calitate şi siguranţă impuse atat de normele in vigoare, cat si pe cele solicitate de părinţi. Jucariile sunt lucrate manual, folosindu-se metode autentice precum pictura şi croşetatul, stimulând astfel imaginaţia şi creativitatea copiilor.
O parte din produsele colecţiei Sebra Interior le puteţi găsi deja în magazinul cu mobilier şi accesorii exclusiv pentru copii – Flexa. Tot acolo veţi găsi şi câteva sugestii de cadouri pentru Crăciun, gata pregătite de consultanţii Flexa.
Pentru mai multe detalii intraţi pe pagina de internet www.sebra.dk sau vizitaţi magazinul Flexa din Galeriile Mobexpert Băneasa, Şos. Bucureşti-Ploieşti nr. 44 A, telefon 021/310.64.17..

Tech tipsComputer Tricks

Tags: , ,

No Comments

Leave a comment

XHTML: Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>