on March 2, 2011 by accesoriialex in Altele, Comments (0)

Ceasul cu Bluetooth de la Sony Ericsson

Ceasul cu Bluetooth MBW-200 Evening Classic Sony Ericsson este un accesoriu deosebit, special conceput pentru femeile moderne.

Atunci cand sunteti in medii zgomotoase sau in momente private, trebuie doar sa setati ceasul Sony Ericsson si acesta va preluat toate informatiile primite in telefon. Ecranul sau o sa afiseze numarul sau numele apelantului, puteti seta diverse alarme, de asemena, se poate controla player-ul audio. Ceasul anunta prin vibrare orice fel de alarma sau sms, apeluri primite, chiar daca este telefonul este pe modul silentios.

Dispozitivul Mbw-200 Evening Classic poate controla redarea muzicii, chiar si atunci cand iti conectezi telefonul la difuzoare sau casti.

Detalii tehnice:

* bateria este reincarcabila
* prin tehnologia wireless bluetooth dispozitivele comunica pe o raza de pana la 10 metri
* afisajul OLED are o rezolutie de 80×60 pixeli
* geamul ceasuluie este din cristal mineral, care are si un efect antistralucire
* bratara este din piele naturala, in plus are si o clema dubla
* carcasa este din otel inoxidabil
* bluetooth-ul functioneaza de pana la 7 zile, cronometrarea analogica de pana la 14 zile
* ceasul are rezistenta sigura la spary, vapori de apa si picaturi de ploaie
* greutate:60 de grame
* culoare: negru
* conectare cu orice telefon care suporta Bluetooth versiunile 2.1, 2.0, 1.1 si ruleaza sistemul de operare Symbian, Windows Mobile, Android 2, BlackBerry sau Java 2ME

Gasesti in magazinul online de accesorii gsm urmatoarele modele de ceasuri cu bluetooth de la Sony Ericsson: Ceasul cu Bluetooth Mbw-150 Classic Edition, Ceasul cu Bluetooth Sony Ericsson Mbw-150 Classic Update, Sony Ericsson Mbw-150 Music Edition si Ceasul cu Bleutooth Mbw-200 Evening Classic.

Tech tipsComputer Tricks

Tags: , , ,

No Comments

Leave a comment

XHTML: Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>