on October 31, 2018 by Beia in IT&C, Comments (0)

BEIA Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna octombrie

BEIA Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor - anunta  stirile din luna octombrie, impreuna cu partenerii sai OTT Hydromet/ Adcon, Siemens Enterprise Communications – Unify/ Atos, Aspect Software, 3DS Dassault Systemes/ Exalead, Ericsson, Cisco si LANCOM.

 

BEIA Consult are in proiect furnizarea si instalarea unui sistem telefonic IP Panasonic NS1000 pentru compania DB Engineering & Consulting GmbH. Datorita arhitecturii modulare, sistemul poate fi personalizat pentru a servi cerintelor fiecarei companii, indiferent daca este utilizat intr-un birou mic sau intr-o organizatie mare, cu mai multe locatii. Sistemul sustine de asemenea o combinatie de tehnologii TDM si IP, precum si sisteme bazate exclusiv pe tehnologia IP. Compania anunta si realizarea cablarii structurate categorie 6 cu elemente pasive de la Panduit USA si partea de comutare date de la Lancom Systems.

De asemenea in luna octombrie, BEIA a participat la o serie de conferinte si evenimente stiintifice cum ar fi: Copernicus and Space Applications Conference, OWASP Bucharest AppSec Conference, Microsoft Tech Day, CyberSecurityDay, 2nd Europol-ENISA IoT Security Conference, CERTCON8 si 4th eHealth Security Conference.

Conferinta Copernicus and Space Applications este vazuta ca un eveniment cheie in furnizarea de informatii atat utilizatorilor si furnizorilor de servicii, cat si cetatenilor din Europa de Est cu privire la exploatarea datelor Copernicus, a telecomunicatiilor prin satelit, a tehnologiilor de navigatie si oportunitatilor pe care le creeaza pentru aplicatii si afaceri noi.

Conferinta OWASP Bucharest AppSec si-a propus sa creasca gradul de constientizare cu privire la securitatea aplicatiilor si sa aduca un continut despre securitate de inalta calitate, furnizat de profesionisti renumiti in regiunea europeana.

Microsoft Tech Day este un eveniment dedicat dezvoltatorilor IT si specialistilor, organizat de Microsoft Romania si a inclus sesiuni hands-on, demo-uri tehnice si studii de caz, toate concentrandu-se pe subiecte de interes pentru entuziastii tech.

CyberSecurityDay s-a axat pe tendintele si tehnologiile, solutiile tehnice si serviciile de securitate pe care specialistii le pot utiliza pentru a aborda provocarile cibernetice. Conferinta a oferit ocazia de a colabora cu profesionisti din domeniul securitatii informatice, de a impartasi idei si de a discuta provocarile cu care se confrunta industria.

Conferinta 2nd Europol-ENISA IoT Security are scopul de a permite o dezbatere larga prin reunirea expertilor din unitatile de criminalitate informatica, CSIRT-uri, organizatii internationale, industria privata, agentii de reglementare si mediul academic.

CERTCON8 s-a axat pe noile provocari globale in domeniul securitatii informatice, impreuna cu experti din institutiile europene si internationale si companii de securitate cibernetica.

 

Lufft GmbH (parte a companiei OTT Hydromet), Solarzentrum Stuttgart GmbH si Solare Datensysteme GmbH accentueaza cooperarea pentru promovarea si educarea pietei cu privire la importanta monitorizarii profesionale a sistemelor PV (panouri fotovoltaice). In tarile cu un numar mare de instalatii existente sau o crestere puternica a fotovoltaicelor, exista adesea o lipsa de informatii cu privire la monitorizarea acestora. Ca urmare, multi profesionisti din industrie si proprietari nu sunt constienti de consecintele monitorizarii slabe sau inexistente. Lufft, SZS si SDS si-au unit fortele pentru a aborda impreuna aceasta problema.

 

Unify, brand-ul Atos pentru solutii de comunicare si colaborare si Transition Systems Australia au colaborat pentru a livra  portofoliul de solutii de comunicare si colaborare ale Unify catre reselleri si clienti din Australia si Noua Zeelanda. Conforma acordului, Transition Systems va distribui platforma Circuit si potrofoliul de solutii OpenScape la reteaua de parteneri, crescand numeroase noi oportunitati de piata pentru Unify.

 

Aspect Software, cel mai mare furnizor international de solutii de centre de contact in cloud si optimizare a interactiunii cu clientii, a anuntat Telarus ca partener cheie global. Parteneriatele Telarus cu 4.500 de agenti – consultanti si furnizori care au relatii profunde cu clientii lor – vor creste potentialul companiei Aspect si vor ajuta compania sa construiasca legaturi cu clienti finali.

 

Dassault Systemes, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial in software si solutii de design 3D, ofera companiei GE Aviation Aerostructures Hamble posibilitatea sa conduca inovatia si eficienta in cadrul dezvoltarii de produse ale aerostructurilor prin implementarea platformei 3DS.

 

Ericsson si Fujitsu Limited au incheiat un acord pentru a furniza solutii de retea 5G end-to-end si servicii conexe in cadrul unui parteneriat strategic. Cele doua companii isi unesc fortele pentru a dezvolta acest lucru pe baza portofoliilor lor combinate – acoperind reteaua radio si centrala – pentru piata dinamica din Japonia, conectand furnizorii de servicii de comunicatii cu ecosistemul global 5G.

 

In calitate de lider mondial in retele, securitate si cloud, Cisco se concentreaza pe sprijinirea clientilor sai de servicii de telecomunicatii prin cablu, automatizand, simplificand si generand bani din retelele acestora. Compania a anuntat o serie de noutati in industrie luna aceasta la SCTE Cable-Tec Expo din Atlanta.

 

O data cu cea mai recenta versiune a sistemului de operare (LCOS 10.20), producatorul german LANCOM Systems ofera noul standard WPA3 de securitate Wi-Fi. Pe langa imbunatatirea securitatii Wi-Fi, actualizarea gratuita include, de asemenea, o actualizare automata cu alte functii noi pentru conectivitatea Wi-Fi si VPN, cum ar fi NAT bazat pe politica WAN si noua arhitectura de rutare LISP.

 

 

Noutățile BEIA Consult sunt disponibile și pe website www.beiamag.ro pagina Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

George SUCIU Jr.  /  IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

- SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider

FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania

HUGHES broadband satellite networks and services

LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova

Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania

Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro

Tech tipsComputer Tricks

No Comments

Leave a comment

XHTML: Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>