on April 2, 2013 by admin in Afaceri, Imobiliare, Comments (0)

Banca Comercială Carpatica lanseaza promotia “Credite ipotecare cu dobândă fixă si evaluare gratis”

Banca Comerciala Carpatica lanseaza promotia “Credite ipotecare cu dobândă fixă si evaluare gratis”, oferta fiind valabila pana in 19 mai 2013 si se adreseaza clientilor persoane fizice care acceseaza creditele ipotecare in RON: OneSmart cu ipotecă, Prosper si Casa9.
Pe parcursul campaniei clientii beneficiaza de o dobândă fixă de 9,45% în primul an de creditare si de o dobândă variabilă avantajoasă pentru restul perioadei de creditare. Alt avantaj al acestei promotii este sustinerea de catre Banca Comercială Carpatica a costului evaluării imobilului adus în garanție, în limita a 600 de RON. În plus, promoția include și o reducere de 3 puncte procentuale de la dobânda standard la cardul de credit MasterCard wwShopping, in conditiile in care clientul opteaza pentru acest tip card special creat pentru cumparaturile pe internet.
“Observam o inclinatie spre moneda nationala in accesarea creditelor si oferim celor care doresc sa obtina un credit ipotecar o promotie care sa ii incurajeze in acest sens. Sustinem astfel, tendintele pietei si totodata solicitarile consumatorilor”, declara Georgiana Coanda, director general adjunct al Bancii Comerciale Carpatica.
Banca Comerciala Carpatica nu percepe comisioane pentru creditele OneSmart cu ipoteca, Prosper si Casa 9. Acestea pot fi intrebuintate pentru achizitionarea, construirea, extinderea sau reamenajarea locuintei sau pentru preluarea altor credite de consum si/ sau de investitii imobiliare. Mai multe detalii privind produsele BCC se regasesc pe pagina web a bancii www.carpatica.ro. De asemenea clientii se pot adresa reprezentantilor bancii din orica unitate teritoriala sau pot cere informatii apeland 0.800.807.807, serviciu disponibil gratuit din orice retea nationala de telefonie fixa si mobila.

Banca Comercială Carpatica

Banca Comercială Carpatica este o instituţie financiară cu capital social majoritar românesc, ale cărei acţiuni sunt listate la categoria întâi a Bursei de Valori Bucureşti.
Banca Comercială Carpatica a fost înfiinţată la Sibiu în data de 15 iulie 1999. În prezent, banca deţine o reţea teritorială vastă acoperind toate judeţele ţării şi Bucureşti. Produsele şi serviciile financiare oferite de BCC sunt diversificate şi adaptate cerinţelor clienţilor persoane fizice, IMM-uri şi Corporaţii. BCC promovează inteligenţa autohtonă, capitalul uman şi financiar, dovedind transparenţă, operativitate şi flexibilitate în rezolvarea problemelor partenerilor săi de afaceri.

Tech tipsComputer Tricks

Tags: , , , , , , , , ,

No Comments

Leave a comment

XHTML: Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>