on December 17, 2010 by admin in Arhitectura / Design, Comments (0)

25% REDUCERE LA ACCESORIILE BOCONCEPT

Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, magazinul BoConcept din Bucureşti, v-a pregătit câteva idei de cadouri pentru cei dragi. Pe durata lunii decembrie găsiţi în magazinul din cadrul Galeriilor Mobexpert Băneasa cadouri gata selectate şi frumos ambalate pentru a vă uşura cautarile şi alegerea. Toate aceste idei de cadouri beneficiază de un discount de 25%.

Dacă variantele propuse de consultanţii BoConcept nu vă satisfac dorinţele, la oricare 3 accesorii alese de dumneavoastră, veţi primi 25% discount. Oferta este valabilă până pe 31 Decembrie 2010.
BoConcept este o companie daneză, cu experienţă de peste 17 ani în fabricarea de mobilier. Dacă primul magazin cu acest nume a fost deschis în Paris în 1993, astăzi BoConcept deţine peste 300 de magazine în peste 52 de ţări din lumea întreagă.

Pentru mai multe detalii şi idei de cadouri pentru sărbători intraţi pe pagina de internet a www.boconcept.ro şi vizitaţi magazinul BoConcept din Bucureşti, Galeriile Mobexpert Băneasa, Şos. Bucureşti-Ploieşti nr. 44 A, telefon 021/310.64.19.

Tech tipsComputer Tricks

Tags: ,

No Comments

Leave a comment

XHTML: Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>