on April 15, 2011 by admin in Turism, Comments (0)

1 Mai – sarbatoarea micilor si a berii la romani ….se muta in Bulgaria!!!

Agentia BalkanHolidays, specializata in a oferi vacanta perfecta pentru tine in Bulgaria, anunta Liber la distractie de 1 MAI...
Invitam pe toti clientii existenti si potentiali sa intampine 1 MAI, la malul marii, intr-un loc aparte....

Hai de 1 MAI in Bulgaria!

Una peste alta, cred ca cei mai multi dintre voi asteptati ziua de 1 Mai cu gandul ca poate-poate patronii ori sefii se vor invrednici sa dea iarasi ceva zile libere.
Probabil ca multi va pregatiti sa fugiti de acasa, de 1 Mai, sa ocupati plajele, muntii, terasele, parcurile, cinematografele si spatiile verzi cu gratare.
Ziua Internationala a Muncii, 1 Mai, se sarbatoreste in toata lumea in amintirea miscarilor de protest ale proletariatului .
Cu timpul, 1 Mai a devenit sarbatoarea muncii in majoritatea tarilor lumii, diversele manifestari capatand amploare pe masura ce autoritatile au convenit cu sindicatele ca aceasta zi sa fie libera. in Romania.
Bulgaria si Romania isi disputa turistii: litoralul romanesc ramane doar cu studentii, in timp ce clasa muncitoare merge la vecini.
Ofertele turistice pentru o minivacanta in Bulgaria sunt numeroase.
Litoralul romanesc isi pierde pe zi ce trece suveranitatea in cazul minivacantei de 1 Mai.
Vino cu noi sa sarbatoresti ALTFEL... ziua muncii poate fi frumoasa daca alegi sa mergi de 1 MAI in Bulgaria.
Pentru a vedea ofertele noastre, te invitam pe site-ul nostru www.balkanholidays.ro sau www.bulgariaholidays.ro si te vom ajuta sa gasesti varianta optima.

Despre BalkanHolidays
BALKAN HOLIDAYS - agentie de turism specializata pe vacantele in Bulgaria, ce va ofera cele mai bune preturi, consiliere garantata in alegerea locatiei perfecte pentru dumneavoastra , si nu in ultimul rand, raspuns prompt la orice solicitare.
Tel: 021.667.19.83, 0732.142.171

Tech tipsComputer Tricks

Tags: , , , , , ,

No Comments

Leave a comment

XHTML: Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>